Fins fa més aviat poc l’organitzar un casament era cosa de noies, la teva núvia, les seves amigues i mares eren les encarregades de cuidar els detalls i nosaltres els nois ens allunyàvem de tant lio, dient que si a tot, però sense involucra’ns massa, però això aquesta canviant i cada dia més, vosaltres els nuvis, us impliqueu més en els preparatius del vostre enllaç, aporteu les vostres idees, cuideu els detalls i deixeu el vostre gust reflectit en aquest dia tan important per a vosaltres.

Tendències en casaments 2020

Els casaments ja no són com abans, van canviant amb el pas dels anys i cada vegada més giren cap a la individualitat, fent que el teu casament sigui un esdeveniment únic i 100% personalitzat i és per això que avui escrivim aquest post on us comptem les tendència per als casaments que tindran lloc al llarg d’aquest 2020. I si el teu no vols estar Out t’animem que les segueixis i aconsegueixis que el teu casament sigui únic entre milers.

El Lloc

Comencem pel que segurament sigui l’aspecte més important del teu gran dia, triar el lloc de la celebració.

Tendencias en Bodas 2020
Tendencias en Bodas 2020

Per a això és important tenir en compte els recursos dels quals disposes, el lloc on vius, la data i hora del teu casament… Partint d’aquesta base la tendència més en auge és respectar l’ambient de la teva celebració i incloure’l al teu casament.

Si et cases a l’estiu i prop de la platja perquè porta la platja al teu enllaç, en els detalls, la decoració… Si les teves noces és el camp inclou plantes, fulles, flors i llocs oberts…Si et cases en un palau andalús cobert de taulells, fes que aquests siguin alguna cosa mes que objectes de decoració, converteix-los en protagonistes i que formin part del teu casament.

Tendencias en Bodas 2020

Sigui com sigui el lloc inclou-lo en el teu enllaç, les persones cada vegada més busquen maneres úniques i locals per a incorporar l’espai a la cerimònia.

Aire Lliure

Les celebracions a l’aire lliure (sempre que la pluja t’ho permeti) van guanyant terreny cada dia mes i per a aquests espais es converteix en tendència les llums, milers de bombetes de mil formes, grandàries i colors envoltant l’espai del teu enllaç, espais decorats amb llums penjants realitzats amb materials reciclats o llums de neó que arriben trepitjant fort per a donar-li a les teves noces aquest toc especial que tots els teus convidats recordessin per sempre.

Tendencias en Bodas 2020

Decoració

Si continuem endinsant-nos en el tema decoració, enguany seran protagonistes els centres de taula realitzats amb grans espelmes i flors. Als quals podràs afegir llums i grans composicions que sens dubte seran el “centre” d’atenció de totes les mirades.

Tendencias en Bodas 2020
Tendencias en Bodas 2020

I sense anar-nos molt lluny, les tradicionals taules rodones ja són història del segle passat, aquestes taules solen reunir una mena de persones que es coneixen entre si, i al final converteix la teva celebració en una cosa més sectària, impedint que les diferents taules interactuin entre si, i és per això que cada vegada més els nuvis veuen les seves noces com una celebració.

Tendencias en Bodas 2020

Allunyant-se dels estàndards més tradicionals i seriosos i per a això les taules allargades cobren força i arriben també per a quedar-se i convertir-se en protagonistes dels enllaços d’aquest 2020. Tot en el teu enllaç ha de ser una festa i has de començar perquè els teus convidats se sentin còmodes i integrats entre si i per a aquesta labor et serà de gran ajuda aquest tipus de taules.

El Vestir

A l’hora de vestir i com ja et comentàvem en un post anterior és tendència també incloure en el teu enllaç als nostres fills, als testimonis i cada dia amb més força a les teves mascotes, vestint-los a joc amb tu i fent-los protagonistes d’aquest dia tan especial.

Eco-friendly

I si alguna cosa aquesta cada dia més de moda i serà tendència enguany i anys esdevenidors serà la sostenibilitat, el reciclatge, cuidar el medi ambient o un menú més saludable i responsable però anem per parts:

Tendencias en Bodas 2020

Quan el teu envies una invitació en paper aquesta no sol conservar-se per molt de temps i els teus convidats l’acaben tirant a les escombraries, que és on ira també els vostres diners, perquè imprimir aquestes invitacions ens ha costat uns diners i hem deixat una petjada en el medi ambient i com a alternativa eco-friendly entren en escena cada dia amb més pes les invitacions digitals, en una era marcada per la tecnologia en la qual ens passem la vida pegats als nostres dispositius mòbils, això té molt sentit, t’arriba una invitació al teu mòbil des de la qual pots marcar la teva assistència o posar-te en contacte amb els nuvis per a aclarir algun dubte, o consultar algun aspecte sobre la cerimònia.

Aquestes invitacions, seran molt senzilles amb aspectes florals i en colors caça, blaus foscos o colors llisos com el mostassa seran els protagonistes d’aquesta temporada. Uneix-te al canvi i no tinguis por de deixar el tradicional enrere.

Seguint en aquesta línia Eco, també haureu de tenir-ho en compte en el menú del casament que va canviant amb el temps. Per a començar el còctel de benvinguda van durant més perquè la gent se senti còmoda, en sintonia amb el lloc i en un ambient més relaxat on interactuar amb els altres convidats i fins i tot amb els nuvis que estan present i saluden relaxadament als seus convidats.

Tendencias en Bodas 2020
Tendencias en Bodas 2020

Per a això el concepte Street Food va guanyant adeptes i estarà acompanyat amb un servei de còctel i l’actuació d’una banda en directe que amenitzi aquest moment també serà alguna cosa que veurem aquesta temporada i que serà un encert si el teu decideixes posar-ho en el teu casament.

Arribats a aquest punt el menú reduirà les racions excessives i estarà centrat en menjar més saludable, vegana i/o ecològica i ajudés també al fet que el moment banquet no sigui tan formal, llarg, ni copiós per als convidats, que al final acaben avorrits d’esperar. Recorda els casaments cada dia més estan enfocats a una reunió, una festa en la qual celebrar i passar-ho bé, l’estar assegut 4 hores en un banquet a esperar plats, després de plats ja és història i el menjar sa no ha d’estar renyit que els teus convidats no mengin a gust, en el casament es menja massa i reduir la quantitat i el temps és una tendència en auge.

Tendencias en Bodas 2020
Tendencias en Bodas 2020
Tendencias en Bodas 2020

I què fem amb les sobres?
Doncs cada vegada són més els nuvis que pensen a donar-les, col·laborant amb organitzacions benèfiques i ajudant així als més necessitats.

Ser generosos, cuidar el planeta i als quals habiten en ell no ha d’estar renyit amb passar-ho bé el dia del teu casament, ha de ser una obligació per a tots i per sort cada dia aquesta més implantat en la societat i en aquesta mena d’esdeveniments i des d’aquí t’animem que us sumeu a aquestes necessàries i solidàries iniciatives.

Tendencias en Bodas 2020

Fes que el teu casament sigui únic, brillant, especial, saludable i responsable amb aquestes tendències per a casaments en 2020.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *