Els models de famílies han anat canviat amb els temps i això és alguna cosa que hem notat en la nostra professió en els últims anys. Cada vegada són més les persones que es casen de nou després d’un matrimoni fallit, o que es casen després de portar de nuvis tota la vida. Aquestes persones tenen família, tenen fills i en els seus enllaços volen que aquests nens tinguin un paper fonamental en les noces i és per això i per a ells que avui escrivim aquest post.

Niños con protagonismo

Moltes vegades veniu a la nostra botiga, nuvis, que també són pares i voleu que els vostres fills siguin tan o més protagonistes que vosaltres i per a això voleu que el vostre fill vesteixi igual o en sintonia amb vosaltres. I com sabem l’important que és per a vosaltres aquest dia i ens agrada fer-vos feliços posem tota la nostra obstinació a satisfer les vostres necessitats, i ens trobem en el repte de no sols vestir a un nuvi, sinó que vestim als dos.

Niños con protagonismo

Igual que nosaltres moltes signatures són cada vegada més conscients d’aquesta nova necessitat que se li presenta als nuvis i és per això que moltes llancen les seves col·leccions de nuvi sense oblidar-se dels més petits creant per a ells un vestit idèntic al qual portarà el seu pare. Com és el cas de la signatura Enzo Romano amb la qual treballem en La Botiga Roba D’Home que ha sabut adaptar-se als nous temps creant patrons especials per a nens, adaptant qualsevol peça perquè ells llueixin com tu i que aquesta sigui una veritable sorpresa el dia de fel vostre casament.

Niños con protagonismo
Niños con protagonismo

Però si ets dels quals aquesta idea els sembla molt, però continues volent integrar als més petits al teu casament, és molt important jugar amb els colors i els detalls.

Niños con protagonismo

El teu fill no té perquè vestir pràcticament igual que el teu, però si jugueu amb les mateixes tonalitats, el teu fill tindrà el protagonisme que desitges i estarà totalment integrat en el dia més important per a tu.

Niños con protagonismo

Així que si tu vols ser d’aquests pares que volen cedir part del protagonisme d’aquest dia als nens de la casa, passa’t a visitar-nos i el nostre equip t’assessorarà amb les millors opcions per a vosaltres i que el dia del teu casament sigui el millor dia de la vostra vida.

Niños con protagonismo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *