Quan el destí decideix unir a dues persones és perquè estaven destinades a conèixer-se, a estar juntes, però després són ells els que decideixen caminar juntes, créixer, formar una llar. A vegades el destí és capritxós, posa les coses difícils o, tot el contrari, a vegades el té molt clar i és el que va passar quan va decidir que els camins d’Oriol Vidal i Aida Esteve es creuessin i que fossin els protagonistes d’una gran història d’amor.

L’esperat i somiat dia per a tots dos va arribar l’any passat, concretament 7 de setembre de 2019 quan tots dos van decidir unir les seves vides per sempre.

La cerimònia va tenir lloc en la Masia Sellarés Rural una espectacular i bonica masia del XVI situada en el terme municipal de Sallent a tan sols una hora de Barcelona. Un racó enmig de la naturalesa amb uns exteriors increïbles on van celebrar el dia més important de les seves vides envoltats de tots els seus amics i familiars.

Oriol y Aida

Oriol vestia per a aquest dia tan especial un vestit de la nostra col·lecció Altarocca amb el qual ens ha confessat que es va trobar molt còmode i elegant durant tota la cerimònia.

Des de la Botiga Roba d’Home només ens queda agrair-los la seva confiança i desitjar-los una història d’amor interminable plena de somriures, afecte i complicitat.

Moltes felicitats parella!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *