Enzo Romano presenta nova col·lecció 2022 anomenada ‘Exclusive Wedding’ per a aquests nuvis que busquen l’exclusivitat. En aquesta col·lecció els colors prenen el protagonisme i fins a l’últim detall està cuidat i triat perquè els nuvis marquin la diferència el dia de les seves noces.

Colors com el marró, el plata, el bordeus o els blaus cobalt i blau cel són presents en aquesta col·lecció que la fan perfecta tant si les teves noces se celebra de dia com de nit. Els colors es barregen amb els estampats per a aquests nuvis atrevits, diferents que busquen vestir peces úniques i exclusives.

La col·lecció Exclusive Wedding t’ofereix una multitud de possibilitats on és possible combinar colors de la mateixa gamma o trencar amb colors i estampats més atrevits. Aquesta col·lecció no és per a tu si el teu estil és més clàssic, però sí que ho és, si ets més atrevit i busques exclusivitat.

T’atreveixes a marcar la diferència amb la Exclusive Wedding?

Col·lecció 'Exclusive Wedding' 2022 by Enzo Romano. La Botiga Roba d'Home

T’esperem en La Botiga Roba d’Home on els nostres professionals t’aconsellaran i t’ajudaran a donar amb el vestit perfecte per a tu.

Demana cita via WhatsApp o correu, i visita’ns!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *