L’amor no té edat i, al contrari del que molts puguin pensar, en l’edat sènior l’amor també té el seu espai. I és per això que avui el nostre post va dedicats a l’amor i les noces en majors.

Amor y Bodas Senior

L’amor en edat sènior no és el típic amor fogós i passional propi de la joventut, sinó que és més tranquil, serè i reflexiu. El major problema als quals s’enfronten la gent gran, és la solitud i és per això que cada vegada són més la gent gran que decideixen unir els seus camins, celebrant unes noces com a fermall d’or.

Amor y Bodas Senior

Però també les persones que conviuen des de fa molt anys, aquests que porten tota una vida junts, s’animen cada vegada més a renovar el seu amor i a celebrar aquestes noces que mai van poder celebrar.

L’expressió de l’amor amb el pas dels anys canvia. El que en la joventut és pura passió, en la vellesa es transforma en afecte, apreci i estima. Es tracta d’un amor amb molta més saviesa i racionalitat que es demostra en forma de complicitat i llargues converses, delicades mostres d’afecte i bonics detalls romàntics com la invitació a un passeig o una agradable tarda de teatre.

Amor i Noces Sènior
Amor i Noces Sènior

Segons un estudi realitzat en 2013, aquell any es van celebrar 7.878 enllaços en els quals almenys un dels cònjuges tenia més de 60 anys, el 64% eren homes. I aquestes xifres no han deixat de créixer any rere any. Una de les raons d’aquest increment en noces de l’edat sènior, és la normalització dels divorcis, està més ben vist i acceptat que una persona major pugui divorciar-se i refer la seva vida al costat d’una altra persona.

Amor y Bodas Senior

L’amor no té edat, i està demostrat que és molt més a un refrany i des de la Botiga Roba d’Home ens sumem a la celebració d’aquest amor, madur, còmplice i serè.

LLARGA VIDA A L’AM♥R!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *