La tardor ja ha arribat i encara que el Covid-19 ha retardat moltes noces, en aquesta època de l’any encara es continuen celebrant molts enllaços i si el teu ets una d’elles o penses casar-te l’any vinent per aquestes data en aquest post et comptem idees, modes i tendències per a triomfar en el teu casament de tardor.

Bodas, tendencias de otoño del 2020

Cada vegada més  són les parelles que es deixen seduir pels colors taronges, els tons terrenals, els vermells intensos, el clima ja no és tan càlid i tampoc tan fred i això ens permet allargar i gaudir moments com el cocktail.

Llums, carpes, una banda de jazz que toc en directe envoltats d’aquesta estampa cromàtica tan definida de la tardor, poden convertir les teves noces en una escenari de somni.

Elles

Si ets la núvia pots optar amb un vestit amb mànigues franceses o detalls d’encaix, jugar amb complements com les capes o apostar per un color camel substituint al tradicional blanc.

Si ets una de les convidades a unes noces de tardor aposta pels grocs, verds, blaus o vermell carmín i si les noces és de nit acompanya-ho amb una estola que li donarà un toc elegant al teu look i et salvarà del fresquito quan arribi la nit.

Bodas, tendencias de otoño del 2020

Ells

I per als nuvis que és en el que som experts en La Botiga Roba d’Home us portem uns looks per a triomfar en les teves noces de tardor.

La nostra aposta és que descartis el tradicional vestit de nuvi negre i apostis per colors com el verd, marró fosc, els tons va venir o un Galaxy Blue que encaixessin perfectament amb els colors de l’entorn, aquests colors també són perfectes si ets un dels convidats a una d’aquestes noces, però ull no eclipsis al nuvi i pregunta primer pel color del seu vestit.

Decoració

La decoració d’unes noces de tardor és també una de les coses a tenir molt en compte si has triat casar-te en aquesta època de l’any. 

Bodas, tendencias de otoño del 2020

La fusta envellida, fruites com el raïm, les magranes, les pomes o carabasses… Fulles i flors de temporada com són les hortensias, escaramujos, l’eucaliptus, l’esbarzer o el bruc, aquestes flors també són molt adequades per a usar en el teu ram de flors.

Menú

Bodas, tendencias de otoño del 2020

El menú també ha de ser conforme a l’estació i plats calents elaborats amb bolets, fruita seca, moniatos, carabasses, mandarines o figues han d’estar inclosos el dia de les teves noces.

El següent menú aquesta proposat per Bodas.net i a nosaltres ens sembla una mica súper exquisit “Petxines de pelegrí sobre crema de carabassa, amanida de magrana, codony i formatge de cabra, porquet amb carabassa i iuca, calamar al tamarinde i moniato o cassoletes amb melmelada de figues”. 

I per a acabar amb aquest post us deixem amb un parell d’idees que poden fer de les teves noces alguna cosa que tu i els teus convidats recordaran per sempre. Celebra unes noces temàtiques inspirades en Halloween i contracta a un castanyer perquè aquesta olor i sabor de castanya rostida tan típica de la tardor emboliqui el teu enllaç i el paladar dels teus convidats.

Bodas, tendencias de otoño del 2020

Aprofitem per a dir-vos una vegada més que l’equip que forma La Botiga Roba d’Home està a la vostra disposició per a ajudar-vos a trobar el vostre vestit de nuvi perfecte per a aquesta o qualsevol altra època de l’any.

Us esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *