Perquè així sense voler-ho i sense tot just donar-nos ni compte un altre any que es va, el nadal ja és aquí i encara que no hagui un protocol definit que digui que posar-nos en aquests dies, tothom es preocupa per anar arreglat l’última nit de l’any.

A l’hora de triar el look per a cap d’any preval bàsicament el gust personal de cadascun, però a tots ens agrada brillar i les lluentors sempre estan present en el look de les dones però i els homes… Que es posen els homes per a acabar l’any?

Perquè com vaig dir abans tot depèn del gust de cadascun i el tipus de celebració en la qual et vagis a involucrar. Depèn si decideixes celebrar l’arribada del nou any a casa amb la família, en alguna festa elegant, o amb els amics a una discoteca.

Cómo vestir en fin de año

Així que sigui com sigui el teu pla des de La Botiga Roba d’Home et proposem tres looks diferents amb els quals brillar en l’última nit de l’any.

Per a aquells als quals la multitud no els agrada i sóc més de celebrar amb la família, oblidar-vos d’estar en pijama, és una nit especial i consegüentment heu de vestir i per això us proposem el següent look que consta d’un jersei en tons grisos, uns vaquers que poden anar acompanyats per una sabata no massa elegant, de tipus més sport de color negre i una blazer del mateix color. Sorprèn els teus familiars amb un toc d’elegància però sense arribar a passar-se i deixa que tots et diguin els maco i elegant que vas.

Cómo vestir en fin de año - Look n.1

Si sou més de festa, però l’edat d’anar a discoteques ja se us va passar, no us preocupeu aquesta nit hi haurà mil festes, de tota mena i ambients, en la qual segur el teu i els teus amics sentiu que encaixen millor. Per a aquesta ocasió us proposes una cosa més elegant i apropiat per a l’ocasió, el protagonista per a aquesta ocasió serà un vestit o smoking fosc, per descomptat amb pantalons i jaqueta a joc al qual li pot acompanyar una camisa blanca que sempre és un encert, però perquè el look sigui total, acompanya’l d’una corbata de llacet, cinturó i sabates a joc. Amb aquest look no arrisques, però seràs un valor segur d’elegància i bon gust.

Cómo vestir en fin de año - Look n.2

I per als quals us sentiu joves de cos i ànima i el pla discoteca és el que més us agrada també tenim una proposta per a vosaltres. Sense deixar de ser elegants no podem oblidar que el vostre propòsit serà ser el rei de la pista, per la qual cosa el vostre look no serà tan refinat com l’anterior. Un vestit de peces separades però conjunyides serà perfecte per a l’ocasió, restarà serietat al vostre look, però sense deixar de ser elegants, una camisa (aquí permet-te) jugar una mica més amb el color o els estampats, una sabata fosca però còmoda que et permeti ballar tota la nit i aquí et proposem que t’oblidis de la seriosa corbata de llacet i optis pel no-res. Un toc d’elegància, però sense passar-se que et permeti estar còmode i maco per a passar una nit espectacular.

Cómo vestir en fin de año - Look n.3

Sigui com sigui el teu pla per a aquest cap d’any recorda que en La Botiga Roba d’Home tenim el look perfecte per a tu, visita’ns i el nostre equip t’ajuda a triar la millor opció per a tu i per al pla que triïs en la nit més especial de l’any.

Aprofitem aquest post per a desitjar-vos de part de tot el nostre equip unes bones festes i un prospero any nou, carregat de salut, diners i molt molt amor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *