Hi ha colors que són tot un clàssic, l’aposta segura del negre, l’elegància del gris o els tons beix o blanc per a la temporada d’estiu, però aquest post està dedicat als nuvis que són capaços d’anar més enllà, d’apostar i arriscar.

Si ets dels quals li agrada sortir del tradicional i marcar la diferència i per a això estàs buscant un look de nuvi diferent, sens dubte encertaràs apostant per un vestit de color.

Les possibilitats amb el color són pràcticament infinites i com sempre dependrà de l’hora de la cerimònia, de l’època de l’any en la qual et casis i per descomptat de l’arriscat i innovador que siguis.

« Les tendències quant al color en el vestit de cerimònia estan marcades per les ganes d’arriscar de el client i no pel protocol »

Molts d’aquests colors ja van ser tendència l’any passat, però aquest any tornen amb més força i causaran sensació. Però si algun serà el veritable protagonista de la següent temporada aquest serà sens dubte el color verd, un color elegant que se surt de la gamma clàssica en les cerimònies, però amb el qual segur no deixaràs indiferent a ningú.

El verd proporciona una sensació de tranquil·litat i seguretat, és equilibrat i funcional.

No importa l’estil del teu vestit, amb qualsevol d’ells podràs apostar pel verd, en un uns tons mes vius, mes apagats o brillants i si no t’atreveixes amb el vestit completament verd, sempre pots optar per introduir-lo en l’armilla, corbata i altres complements.

Les camises continuen sent blanques en moltes d’aquestes combinacions, però si vols ser encara més original, tria una en el mateix to del vestit. Un total look de color que no passarà desapercebut!

Des de La Botiga Roba d’Home t’animem que exploris i t’atreveixis amb el color que arrasa aquesta temporada, deixa’t assessorar pel nostre equip d’expert i pensa en verd.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *