Per a molts de nosaltres, els casaments són els esdeveniments més importants als quals assistim i com no estem acostumats a tanta formalitat sempre que ens conviden a un ens assalta la mateixa pregunta, Què em poso?.

Doncs presta atenció per que en aquest post us expliquem les claus per encertar amb el vostre estilisme en un dia com aquest.

El primer que hem de tenir en compte són dues coses:

  • El horari de la cerimònia, el teu outfit no serà el mateix si el casament es celebra de dia, de tarda o de nit.
  • La formalitat que els nuvis li hagin donat al seu casament, el teu estilisme també dependrà de si és un casament tradicional per l’església o alguna cosa més informal amb una celebració a la platja o al camp, per exemple.

Un cop tinguem aquests dos conceptes confirmats, hem de tenir-los en compte per vestir adequats per a cada ocasió, però com sempre diem t’has de sentir a gust i còmode amb el que portis i no sentir que vas disfressat.

Casament tradicional

  • Vestit

    El que sempre serà un encert és que optis per un vestit de mitja etiqueta, que està compost per jaqueta i pantalons amb el qual podràs fer servir corbata o corbata de llacet segons el teu estil personal.

  • Color

    Si el casament és de dia, pel vestit és millor que escullis tons més clars gris, blau, tons pastels però si la cerimònia és de nit optes per colors foscos com el blau fosc o negre.

  • Camisa

    Opta per una llisa blanca serà un encert segur i que serà fàcil combinar amb qualsevol estil i color de vestit, això sí sempre ha de ser de màniga llarga.

  • Corbata o corbata de llacet

    Depèn del teu estil i amb el que et sentis més còmode, el normal és apostar per que siguin d’un sol color i que combini amb el vestit o els complements, però si a tu t’agrada marcar la diferència i la cerimònia no és molt formal, t’animem a que apostis pels estampats.

  • Sabates

    Pel que fa a les sabates, que siguin elegants i de pell i que estiguin ben cuidats i que combinin perfectament amb el vestit i els complements que portis, si el teu vestit és fosc aposta per sabates negres si el teu vestit és més clar un to cafè segur que combinen perfectament.

  • Complements

    T’animem a que els facis servir, però tampoc et passis. Amb un senzill mocador a joc amb la corbata o amb un elegant cinturó a joc amb les sabates serà suficient per posar el teu segell i anar elegant.

I què em poso si el casament és més informal?

Doncs en aquest cas les opcions són diverses i molt extenses, pots jugar amb més teixits i estampats.

Els texans estan de moda i si saps combinar-los amb una camisa (sempre de màniga llarga) i una americana de dos botons serà un encert senzill però perfecte per a l’ocasió.

Si el casament és en una platja pots jugar amb el lli o amb una bonica camisa de coll mao, i així podràs renunciar a la extrita corbata i fins i tot si saps com dur-anar en sabatilles.

I si tot això de combinar colors, teixits o seguir tot el protocol que requereix un casament, no va amb tu, no et compliquis t’animem a que et passis per la nostra botiga i et deixis assessorar pel nostre equip, que t’ajudaran i aconsellaran per donar amb el look perfecte perquè llueixis com el convidat perfecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *