En el nostre anterior post us explicàvem les pautes a seguir per aconseguir el vestit de nuvi perfecte per a tots vosaltres i en aquest us parlem de la importància i beneficis que té les diferents proves del vestit i us donem uns consells per portar un vestit de la forma correcta, ja que no tots els vestits es porten de la mateixa manera.

A la Botiga Roba d’Home t’assegurem que tindràs el teu perfectament customització i a la teva mida en la teva tercera visita a la nostra botiga però perquè això sigui possible t’aconsellem.

  • Que les proves siguin amb tot el conjunt complet, incloent els complements, sabates, cinturó, bessons… Ajuda a fer-se una idea més definida de com lluiràs en el teu gran dia i per a aquestes ocasions no són bones les improvisacions.
  • El nostre equip té en compte totes aquestes coses, però vostè ha de sentir còmode amb el que porta i no sentir mai que va disfressat, per això és important fixar-se en les llargades de les mànigues o al llarg del pantalons amb les sabates posades, si la jaqueta no s’arruga o si els pantalons no es plega entre altres coses. El nostre equip de professionals no deixarà que res d’això passi, però repetim vostè és qui portés aquest vestit i vostè ha de sentir còmode amb el que porta posat.
  • Important que vostè vagi a la prova del vestit acompanyat, de la seva germana, la seva mare, un amic, algú que el conegui bé perquè li aconselli i l’ajudi a decidir-se en els moments de dubtes. Si aquesta persona ha vist el vestit de la núvia millor, ja que tindrà una visió més generalitzada de com quedaran ambdós el dia de la cerimònia.

Beneficis de les diferentes proves del vestit

  • Controlar el seu pes, durant els mesos abans de l’enllaç els nuvis estan sotmesos a molta pressió, a alguns li donen per menjar molt i posar quilos de més i a altres en cas contrari l’ansietat li fan perdre algun quilo, aquestes proves serveixen a les nostres modistes per prendre mesures i tenir tot sota control. 
  • Aquestes proves també seran importants per decidir complements d’última hora, canviar la camisa si encara té dubtes, triar quin mocador portar en cas de portar-ho, o algun altre complement que es pugui sumar o restar al conjunt final.
  • Sempre es recomana que en aquestes proves treguis fotografies i que aquestes les vegi el perruquer/perruquera que li pentinarà aquell dia, això l’ajudarà a ell o ella a trobar el millor pentinat o estil que complementarà el seu vestit.

Tips complementaris per la teva prova de vestit

  • La longitut de màniga: la camisa no pot sobresortir de l’americana més d’1,5 cm.
  • El baix del pantaló no pot dibuixar més que una lleu arruga sobre els teus sabates.
  • L’amplada de la corbata ha de semblar-se a l’ample de les solapes del teu vestit.
  • La pinça de la corbata no ha de ser més ampla que la teva corbata.
  • Escull uns mitjons fins que combinin bé amb el teu outfit.
  • Acompanyar sempre el vestit amb un cinturó prim, mai ample.
  • Observar la musclera: mai ha de sobresortir de l’espatlla.

5 regles d’or per portar el vestit de forma correcta

  1. Planxar el vestit abans de vestir-lo.
  2. Utilitza una samarreta interior blanca en cas de sudoració excessiva.
  3. Descordar sempre el botó inferior del vestit.
  4. Descordar els botons de l’americana quan s’està assegut.
  5. No posar res que abultin les butxaques (ni de l’americana, ni del pantaló).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *