El dia del sí que vull, és un dels dies més importants de la teva vida i és per això que tot ha de ser perfecte, i això també t’inclou a tu. Si com a nuvi de talla gran vols lluir impecable el dia de les teves noces pren nota de totes aquestes recomanacions.

Novios XL: la guía para elegir tu traje
Novios XL: la guía para elegir tu traje

Et cases i cerques un vestit de nuvi de talla gran?

En aquest post et donem les claus per a encertar amb el teu estilisme en el dia de les teves noces sense deixar de ser tu mateix ni disfressar-te amb peces que no et sentin bé.

Novios XL: la guía para elegir tu traje

La jaqueta

El més important a l’hora de triar la jaqueta perfecta, i encara que sembli evident és que te la provis, la jaqueta ha de quedar-te com un guant i ha de realçar la teva figura.

Però, com saps si una jaqueta et queda bé quan tens uns quilos de més?

Perquè el principal és fixar-se en els hombros, la jaqueta ha d’ajustar-se a ells, tenir una caiguda recta, sense que et quedi molt llarga ni et faci semblar més ample.

Evita en tot moment les jaquetes creuades o els elements com el faixí, perquè afegir més tela només engrossirà la teva figura en la zona de l’abdomen i no serà gens afavoridor. Tampoc triïs una jaqueta entallada, ja que aquesta ressaltarà la teva figura i és alguna cosa que has de dissimular no remarcar.

El nostre consell és que triïs una jaqueta recta.

Els pantalons

Els pantalons en els quals has de posar la teva atenció, són els de tall recte, sense plecs i de cintura alta, aquesta combinació et permetrà dissimular aquests quilos de més i mostressis una figura molt mes estilitzada.
Oblida’t d’aquells pantalons amb pinces en les butxaques o camals folgats perquè totes dues opcions només afegiran volum a la teva figura.

Novios XL: la guía para elegir tu traje

Marca la diferència amb els detalls

Per a lluir impecable el dia de les teves noces, et recomanem que t’oblidis els colors de moda i apostis per tons foscos, els colors clàssics mai passen de moda.

Novios XL: la guía para elegir tu traje

Descarta les lluentors o els estampats i centra’t en els negres, grisos o blaus fosc, aquests tons són la teva millor opció ja que estilitzen, usa’ls de manera uniforme en totes dues peces i aportessin l’equilibri perfecte al teu look.

El teixit de la tela és alguna cosa que també has de tenir en compte a l’hora de triar el teu vestit , perquè depenent de l’època de l’any en la qual et casis hauràs d’optar per un tipus o un altre, però en cap cas ha de ser massa gruixuda ja que això farà que pesi molt i impedeixi que tingui la caiguda suficient per a ajustar-se al teu cos d’una forma natural, sense ser massa folgat ni massa cenyit.

Vestit a mida

El millor consell de tots els que puguem donar-te en aquest post és que si el teu ets un nuvi de talla gran optis per encarregar un vestit realitzat a mesura, tampoc suposarà un cost massa elevat i t’asseguressis que lluiràs perfecte el dia de les teves noces.

Novios XL: la guía para elegir tu traje

Per a això busca la sastrería mes pròxima i tinguis els quilos que tinguis deixa que ells s’encarreguin de treure el màxim partit a la teva imatge i a la teva figura.

Perquè la talla no ha de ser un impediment a l’hora de lluir perfecte el dia del teu casament.

Novios XL: la guía para elegir tu traje

En La Botiga Roba d’Home disposem d’un equip de sastrería especialitzat en talles grans i vestits a mesures. Posa’t a les nostres mans i t’ajudarem a trobar el look perfecte per al qual serà un dels dies més important de la teva vida.

T’esperem!

Fotos de Luis Quintero, Hannah Stevens, Sonam Prajapati, Sabel Blanco, Ginger Palmisano a Pexels i Pixabay

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *