El passat mes de novembre es va celebrar a Manresa la Fira de Nuvis “Enllaça’t al Bages”. Nosaltres vam ser allà organitzant la nostra temporada de nuvis que ara estaria en plena expansió. Sense pensar tot el que estava per venir, però el Covid-19 ha fotut per terra els nostres plans i els vostres.

Allà vam conèixer a Guillem Martínez i Sandra Hernández, una parella de Manlleu, que van resultar ser els guanyadors del nostre concurs d’un xec per valor de 300 euros en el seu vestit de nuvi. Les fotos que veureu a continuació, van ser preses en la seva visita per a triar el seu vestit de nuvi (però tranquils… no el revelarem pas).

Ells s’anaven a casar avui (6 de juny del 2020) i encara que s’han resistit a posposar les seves noces al 2021, la pandèmia els ha obligat a retardar uns mesos l’anhelat moment. Ara el seu enllaç tindrà lloc el pròxim 8 d’agost, per aquest motiu ens han concedit una entrevista en la qual ens expliquen com ha estat haver de bregar amb el Covid-19 i seguir endavant amb els seus plans de casament.

Vosaltres que us caseu el 6/6/2020…. arriba el Covid-19, el confinament, l’estat d’alarma, etc. Que penseu, que sentiu?

Il·lusió, màgia, amor, eufòria entre molts altres són alguns dels sentiments que hem tingut durant aquest últim any, des que varem començar a preparar el nostre casament… T’assabentes que hi ha una pandèmia mundial, i el primer que et ve al capdavant és que no pot ser cert, que realment és un somni. No pot ser veritat, penses que tot això que està passant no és possible que realment no està passant i que en qüestió d’un mes tot haurà passat i tornarem a la normalitat, com si res hagués passat.

De sobte veus que si està passant, que és una cosa molt seriosa i penses en el teu gran dia i el problema que ara tens damunt. La meva parella i jo ens varem seure i vam mirar com solucionar-ho de la millor manera possible, però la incertesa persisteix i apareixen dies d’angoixa, dubtes, desil·lusions i sobretot moltes preguntes que ara mateix en aquests moments ningú ens pot respondre.

El fet d’haver d’ajornar el casament no ha estat fàcil per a nosaltres que portem molt temps esperant un dels dies més importants de les nostres vides i de cop quan queden poc més de 2 mesos per al casament veus que tots els nostres plans es van al terra. Realment va ser una gran desil·lusió per a nosaltres que hem hagut de gestionar-ho i anar normalizant-lo dia rere dia.

Després d’aquest malson que és el Covid-19 i que ha canviat completament les nostres vides… Per què heu decidit seguir endavant amb els vostres plans de casament?

Perquè mira bàsicament jo crec que és més una qüestió d’orgull, no? De dir, fa un any que portem preparant tot el casament, ens fa molta il·lusió, hem lluitat molt, hem treballat molt per a poder aconseguir que el casament vagi el més ben possible i ara no tirarem la tovallola tan fàcil.

Hem aguantat bastant, hem tingut molta paciència, però sobretot molta esperança, alguns coneguts, ens han dit que potser estàvem bojos de continuar endavant amb el casament, que potser era millor esperar i que ens caséssim l’any que ve, però aquestes opinions no ens han fet canviar d’opinió, perquè les nostres ganes de casar-nos són molt majors. A més la nostra data de casament coincidia amb una data molt important per a nosaltres i si ajornem el casament per a l’any que ve, evidentment no seria ja la mateixa data i aquest és un any molt especial per a nosaltres.

Perquè ara i no l’any que ve, quan tot estigui més en calma?

Ens fa molta il·lusió aquest casament, portem molt temps esperant i preparant-lo i els nostres amics i familiars també, així que des del primer moment que vam saber que això de la pandèmia dificultaria els nostres plans, decidim que faríem el que fos per casar-nos enguany, que aguantariem i resistiriam fins al final.

Llavors el que vam fer va ser ajornar la data però tan sols uns mesos, ara ens casem el 8 d’agost i esperem que tot vagi bé i que per a llavors tot estigui més en calma, hagi tornat tot a la normalitat i que el nostre casament es pugui dur a terme sense cap contratemps.

Han canviat molts els plans inicials, conforme al nombre de convidats, lloc de la cerimònia, etc?

La veritat és que hem tingut molta sort i no hem tingut molts problemes, els convidats han estat avisats amb temps suficient per a poder venir en la nova data, excepte un parell d’excepcions que tenien altres compromisos i no podran acudir, però la resta si, han tingut temps per a organitzar-se i han confirmat la seva assistència.

En el lloc de la cerimònia tampoc ens han posat cap problema, a ells també els afecta aquesta pandèmia i han acceptat sense problema el canvi de data.

I amb els proveïdors del vostre casament, fotògraf, catering, església… Heu tingut algun tipus de problema? Com ho heu resolt?

Una de les coses que més ens preocupava del canvi de data, era pensar si a l’església no tenien data però en la masia si, o a l’inrevés a l’església si però en la masia no, si el nostre fotògraf aquest dia tindria altres compromisos, però la veritat és que tampoc hem tingut cap problema, la sort ha estat de la nostra part.

Ens vam posar en contacte amb tots ells per a comunicar-los la nostra nova data i tots des del DJ, el fotògraf, el catering, la masia, l’església tots van acceptar el canvi sense posar-nos cap problema.

Realment s’han portat molt bé, ho han entès des del primer moment i ens han ajudat en tot el que ha fet falta, no ens han deixat sols, han estat al nostre costat i des d’aquí aprofito per a donar-los les gràcies a cadascun d’ells.

Hem estat molt afortunats i que totes les peces del puzle encaixin tan bé, ha estat una manera de donar-nos encara més energies, ganes i il·lusió i ara veiem amb més positivisme la nova data del nostre casament

Quines mesures us aconsellen o obliguen a realitzar perquè sigui possible el vostre casament?

Doncs les mesures i les normes de seguretat per al coronavirus encara no són massa clares i fixades. Quan mirem les notícies i veiem que a partir de juny ja es podran fer els primers casaments, suposem que evidentment no serà mantenint els dos metres de distància entre tots els convidats. Bàsicament perquè a un casament com tothom sap hi ha abraçades, hi ha petons, molta alegria i existeix el contacte físic amb tots els convidats pel que serà una mica difícil mantenir els dos metres de seguretat.

Referent a les màscares, si ens obliguen a portar-la a l’església com en la masia, i hem de casar-nos amb màscara i els nostres convidats acudir al nostre casament amb elles, hem decidit que no ens casarem i ho posposarem amb molta pena per a l’any que ve, anem aguantar fins a l’últim moment per a poder casar-nos en condicions “normals” però no passarem per aquí. Les mesures de seguretat en els casaments són molt incertes en aquest moment i ningú sap, per la qual cosa ens tocarà esperar i veure com avança tot això.

Us han dit si el dia de les vostres noces algú s’encarregarà que aquestes mesures es compleixin?

Doncs la veritat es que no, ningú ens ha dit si vindrà alguna persona en concret a controlar que les mesures de seguretat, es compleixin, de la mateixa manera que tampoc ens han dit que realment aquestes mesures de seguretat i de sanitat s’hauran d’aplicar en el nostre casament, tampoc ho sabem.

Pensem que no vindrà ningú i que cada persona haurà de ser responsable amb ella mateixa i amb els altres i que compleixi les normes de seguretat i higiene si és que ens imposen alguna per al dia del nostre casament, haurem d’esperar fins a última hora a veure com evoluciona tot i com ens informen.

Suposo que ja tenien la lluna de mel contractada. Quins problemes heu tingut sobre aquest tema, us donen alguna solució o teniu un pla B?

Si, clar! La teníem contractada des de fa molt temps, anàvem fer un creuer pels Fiords Noruecs, la companyia de creuers ha estat molt optimista fins a l’últim moment, ens anàvem de viatge dues setmanes després de les nostres noces és a dir el 20 de juny, però evidentment i a conseqüència del Covid-19 no ens va si pot ser realitzar aquest creuer i l’hem hagut d’anul·lar.

Però també estem molt contents i agraïts amb l’agència de viatge, perquè s’han portat molt bé amb nosaltres i ens han ofert una solució, la part proporcional que ja havíem pagat es queda de dipòsit i de cara a l’any que ve quan reprenguem la nostra nova lluna de mel, aquests diners es descomptarà pel que només haurem d’abonar la part proporcional, llavors el viatge en si el perdem però no els nostres diners i la veritat és que preferim esperar per a viatjar i deixar-lo per a l’any vinent quan les condicions per a poder fer-ho siguin les normals.

Finalment, Sandra i jo volem enviar molt d’ànim a totes aquestes parelles que s’havien de casar enguany i que per l’un o l’altre motiu s’han vist obligats a retardar-ho. No tireu la tovallola, lluitar!… Si les coses es fan amb il·lusió, amb ganes, lluiteu fins al final per a aconseguir-lo.

Ho aconseguireu i després de tots els esforços, el resultat sabrà millor! MOLT ÀNIM!

Nosaltres des de la Botiga Roba d’Home ens sumem a aquests ànims i no us deixarem sols, estarem amb tots vosaltres en tot moment per a facilitar-vos qualsevol inconvenient. Junts ho superarem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *