Avui en el nostre blog us parlem de la figura masculina més important a un casament, és clar després del nuvi. Ells són els padrins que per tradició sol ser el pare de la núvia. Ells acompanyen a les seves filles a l’altar en el dia més important de la seva vida i com no hi ha regal més gran que una filla pugui fer al seu pare, els padrins es converteixen en els protagonistes d’aquest post. En el qual us expliquem com ha d’anar vestit un padrí en un casament.

Ja que aquests es converteixen en protagonistes secundaris de les cerimònies, tot en això ha d’estar cuidat, triat i acaronat al detall i per això us comptem varis tips a tenir en compte perquè estiguin impecables en aquest dia.

Dress Code

El més important de tot potser és seguir el mateix dress code que el nuvi, si el nuvi a triat un chaquet, el padrí també hauria de fer-lo o si ha agafat un vestit o esmòquing ha de fer el mateix. No es tracta d’anar vestits iguals, és més es recomana no agafar els mateixos colors ni tons, no és una competició, només es tracta d’anar en concordança i seguint el mateix estil.

Corbata

Gairebé sempre serà la que marqui l’estilisme del padrí, poques vegades hem vist a un padrí amb corbatí, ja que aquests els usen homes més joves i en ocasions més informals. El seu color que MAI ha de ser el mateix que el del nuvi, si que ha de tenir consonància amb l’enllaç i els colors triats per a l’esdeveniment sense ser mai massa extravagant o cridaner.

El Padrino, una pieza especial en tu Boda, como vestir y sus secretos

El calçat

En el padrí és sinònim de tradició, un acordonat de color negre serà una encert gairebé segur i combinable amb qualsevol estilisme. Però al final el que més importa és que et faci sentir còmode, perquè passaràs moltes hores amb ells posats.

La camisa

Als padrins solen ser i aconsellem que siguin de color blanc i de doble puny per a acompanyar-los d’uns bonics i vistosos bessons, deixant els colors més atrevits per al nuvis o els convidats que sempre hi ha algun que se salta les normes i acaba aportant la nota de color als casaments.

El Padrino, una pieza especial en tu Boda, como vestir y sus secretos
El Padrino, una pieza especial en tu Boda, como vestir y sus secretos

Flors

El que sí que poden portar a joc el nuvi i el padrí és un ram de petites dimensions adornant la jaqueta i si aquests van a joc amb el ram de la núvia o els adorns florals que s’utilitzen a la cerimònia, molt millor.

Això quant al dress code es refereix, però les funcions d’un padrí en unes noces no sols estan a lluir impecable, el padrí juga un paper fonamental que ara descobrirem.

Els seus secrets

  • Serà l’encarregat de mantenir en lloc segur les aliances dels nuvis.
  • Acompanyarà a la núvia fins a l’altar, sempre agafada del braç esquerre.
  • Després de la cerimònia, el padrí ha d’abandonar el lloc darrere dels nuvis, i acompanyat sempre per la padrina.
El Padrino, una pieza especial en tu Boda, como vestir y sus secretos
El Padrino, una pieza especial en tu Boda, como vestir y sus secretos
  • Una vegada que els nuvis inaugurin el ball nupcial, la tradició marca que el padrí sigui qui ball amb la núvia .
  • Preparar i executar en el convit el primer brindis per la parella sempre acompanyat per un breu discurs.

Ser padrí d’un casament per molta il·lusió que et faci, és sempre una responsabilitat i és per això que mai has d’improvisar, ni deixar res per a l’últim dia. Els teus deures han d’estar apresos i el teu look ha d’estar estudiat i compaginat amb el del nuvi en tot moment i com sabem que és una tasca que pot ser una cosa estressant, et convidem que visitis la nostra botiga on vestim el nuvi, però també a tu.

El Padrino, una pieza especial en tu Boda, como vestir y sus secretos

Deixa-ho tot en mans del nostre equip i t’assegurem que lluiràs perfecte, sent el millor padrí que aquest casament hagi pogut tenir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *