Que la crisi del Coronavirus i l’estat d’alarma han transformat la vida diària de tots nosaltres, és un fet. Són moments difícils, incerts i preocupants per a tots. I és una situació encara més complicada per a aquelles parelles que tenieu planificat el vostre casament. Però el Coronavirus ha arribat a les nostres vides sense avisar i arrasant amb tots els nostres plans.

Per això avui escrivim aquest post, per a manar-vos ànims a tots aquells que us esteu veient afectats per tot això. Sou molts els que ja heu pres la decisió d’ajornar el vostre casament per als pròxims mesos o fins i tot l’any vinent i molts altres continueu pensant que fer, potser esperant que en les pròximes setmanes tota aquesta situació es vagi aclarint, encara que segons l’opinió dels especialistes, això durarà algun temps més.

Des de La Botiga Roba d’Home us volem enviar un missatge de tranquil·litat, de calma i per descomptat tot el nostre suport i és per això que encara que la nostra botiga estigui tancada, som aquí i continuem treballant per a tots aquells que decidiu celebrar el vostre dia en les pròximes setmanes o mesos, com també per als que hàgiu decidit posposar el vostre enllaç per a l’any vinent.

La Botiga Roba d’Home està amb vosaltres i volem que les vostres preocupacions siguin les mínimes possibles pel que us comuniquem que estem a la vostra total disposició. Ajustarem les teves cites a les noves dates, intentant facilitar-vos tot aquest procés. I no et preocupis que tot estarà llest per al dia més important de la teva vida: EL VOSTRE CASAMENT.

Canviar la data del teu Casament?

Creiem que és la millor opció, per la teva seguretat i la dels teus i perquè el vostre casament se cèlebre com sempre havies somiat sense que hagis d’estar pendent de reduir la quantitat de convidats al teu enllaç o d’obeir a les mesures excepcionals que a partir d’ara hagin de complir les reunions de persones en els diferents tipus d’esdeveniments, com per exemple el dia del teu casament.elebri

Si sou dels que heu decidit canviar la data o encara ho esteu pensant volem donar-vos unes pautes a seguir:

  • Anul·lar i canviar la data en el registre civil o a l’església.
  • Amb la nova data posar-vos en contacte amb els vostres proveïdors; floristes, perruquers, banquet, fotògraf, vestits. Ells t’entendran millor que ningú perquè ells també estan sofrint les conseqüències d’aquesta pandèmia i assegurança que arribeu a un acord per a mantenir les condicions per a la nova data. Per nosaltres, no debeis preocupar-vos, mantenim tot tal com estava i ens ajustem a tu en tot el possible.
  • I finalment i no per això menys important avisar als teus amics, família i convidats del canvi de data, per a això la nostra proposta és que ho feu amb una invitació digital que podeu manar per correu electrònic o a través de WhatsApp on anuncieu el canvi de data.


La vostra gran dia no es cancel·la només es retarda
i això us donarà més temps per a organitzar i planificar millor si cap el que serà el millor dia de la vostra vida.

Molts ànims i recordar de som aquí per a ajudar-vos i aconsellar-vos sempre, una gran abraçada per a tots!

Photo by Foto Pettine, Nick Karvounis, Lawrence Suzara, Nathan Dumlao, Fábio AlvesTom Pumford on Unsplash

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *