Daniel Melillas ens ha fet arribar aquestes imatges del dia del seu casament. Amb elles de seguida ens traslladem aquell dia tan especial que va viure ell al costat de Judit fa uns mesos, i sobretot l’alegria amb la qual ells el van viure.

Daniel i Judit es van conèixer en classe, no a l’escola infantil sinó ja una mica més grandets, tots dos estaven estudiant per a fer la prova d’accés a grau mitjà a l’escola Gabriel Castellà d’Igualada.
Al principi pràcticament ni es parlaven,… però un petit accident de Judit va fer que això canviés. Daniel es va convertir en un noi molt atent i divertit, ella aviat es va enamorar bojament.
Però no va ser fins al sopar de final de curs que enmig de la festa on Judit es va atrevir a fer el pas i dir-li: “m’agrades molt”. Daniel no la va pendre de debò però no va poder deixar de comprovar-ho, ell sentia el mateix des de feia temps, i als dos dies va anar a casa d’ella a comprovar si el que ella li havia dit era cert o no.
I des de llavors el seu amor sol ha fet més que créixer.
Fins que després de 7 anys arriben a donar-se el sí vull davant de tots els seus familiars i amics.

Daniel y Judit
Daniel y Judit
Daniel y Judit
Daniel y Judit

Es van casar el 22 de juny del 2019 en la Basílica de Santa Maria, situada en el centre d’Igualada.

Daniel y Judit
Daniel y Judit

I la celebració va tenir lloc en el Restaurant Mes dels Vivèncs, situat a la Pobla de Claramunt a pocs km de l’Igualada, un entorn natural i amb un ambient únic i acollidor, que conserven les característiques de la típica masia catalana.

Daniel ens revela que va ser una vetllada màgica, increïble i fantàstica.

Nosaltres, des de La Botiga Roba d’Home, volem desitjar-los tota la felicitat del món i que mai se’ls apagui aquest somriure.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *