Perquè tots els nuvis sou diferents, els vostres estils també ho són i tots mereixeu tenir un vestit a la vostra mida. En La Botiga Roba d’Home estrenem blog amb un post on us expliquem les pautes a seguir perquè escullis el vestit de nuvi perfecte per a cada un de vosaltres.

La norma, creença popular o la tradició diu que és la núvia qui ha de brillar amb llum pròpia, ha de ser ella la protagonista d’aquest dia i l’home sempre queda relegat a un segon pla… Però això és part del passat, cada vegada són més els nuvis que reivindiquen el seu lloc i volen brillar per convertir-se també en protagonista del dia més important de les seves vides i és per això que us expliquem totes les claus perquè aconseguiu el vostre propòsit.

El primer de tot i potser el més important a tenir en compte és saber quin tipus de casament serà el vostre, on es farà la celebració, l’hora, l’estació de l’any, que estil, ambient i escenari heu preparat per al esperat i somiat esdeveniment. No tots els casaments són iguals, tots tenen el seu estil, personalitat i el teu vestit hauria d’anar d’acord amb tot això.

Així que tenint tot això en compte parlarem del color i l’ocasió per a utilitzar-ho.

  • Vestits de color Blanc: Un color molt arriscat ja que competeixes directament amb la núvia, però que seran ideals si el teu casament es celebra a l’aire lliure, com per exemple en una platja paradisíaca. Recomanació que bronzegis la teva pell abans de la cerimònia, perquè el blanc del teu vestit ressalti molt més. 
  • Vestits de color Beix: Protagonistes en casaments a l’aire lliure en general, però potser més destacat si les teves noces se celebra en un ambient més campestre o rural.
  • Vestits de Tons pastels: Per casaments que es celebrin de dia i per a nuvis que es surtin del convencional i sempre que el teu casament se celebri en llocs oberts i no sigui res tradicional.
  • Vestits de color Blau Marí: Són perfectes per a casaments de dia que no exigeixin massa protocol o etiqueta.
  • Vestits de color Gris Clar: Transmeten molta elegància i són perfectes per a casaments que es celebrin de dia.
  • Vestits de color Gris Fosc: Ens posem més seriosos, ja que aquest color requereix un mínim d’etiqueta i rigorositat. Si el teu és l’elegància i tradicionalitat aquest és el teu color.
  • Vestits de color Negre: Un clàssic per a les noces que se celebren de nit i en llocs tancats, aquest color no permet improvisació i la tradició serà qui marqui el teu enllaç.
  • Vestits de Nuvi estampats: Cada vegada més són els nuvis que s’atreveixen amb els estampats i pot ser una opció molt vàlida i encertada si saps combinar. Sens dubte trasmitirás molta personalitat i modernitat. Perfecte si no ets res clàssic i t’agradaria sorprendre als teus convidats.

És molt important tenir en compte l’estil, l’hora i l’escenari del teu enllaç però no oblidis que has de sentir-te còmode, no sentir-te disfressat. La teva personalitat també entra en joc a l’hora de triar el teu vestit de nuvi i serà perfecte si saps trobar l’equilibri perfecte.

El següent que heu de tenir en compte és el tall o estil que va a tenir el vostre vestit.

  • El jaqué: És l’estil més utilitzat pels nuvis del nostre país. Per a casaments de dia les tonalitats recomanades són els grisos clars. Per a casaments de nit aposta per grisos de tons foscos.
  • El vestit clàssic: Hi ha varietat de talls d’estils, per a casaments de dia té molta varietat de colors i possibilitats per combinar entre les gammes dels grisos, torrats i blaus. Per a casaments de tarda/nit, sempre el negre que és el color estrella.
  • El smoking: És un vestit d’etiqueta, per la qual cosa és adequat exclusivament per a celebracions de nit. Les solapes de la jaqueta solen ser amples de ras i s’utilitza corbata de llacet. En augment amb el temps et donarà un toc molt distingit i elegant.

I per acabar amb aquest post però no per això menys importants, els complements tan importants o més que el mateix vestit ja que faran ressaltar l’opció que hagis triat.

  • Camisa. Les de color blanca van al capdavant i sol ser l’elecció més escollida ja que és combinable amb tots els estils, però com sempre hi ha mil opcions i mil colors amb els quals podem jugar, donar una nota de color al nostre enllaç i sorprendre als nostres convidats.
  • Corbates  de llacet o Corbates. Segons el vestit que hagis escollit l’ús d’una o altra vindrà marcat pel protocol, o fins i tot les absència d’ambdues si el teu casament és totalment informal i a l’aire lliure.
  • L’armilla. Pot formar part del vestit o no. Per aquesta opció també hi ha multitud de colors fàcil de combinar amb l’estil del teu casament ja busquis tradició com sortir-te d’ella.
  • Tirants. Si el teu casament té un estil més vintage o informal trobaràs uns amb estil i personalitat per a l’ocasió, però si el teu casament és més tradicional també podràs usar-los sempre que l’etiqueta ho permeti.
  • Els bessons. No són obligatoris, però si el teu casament és tradicional, ells li donaran un toc perfecte de serietat i elegància.
  • Les sabates. Solen ser negres o marrons i amb cordons, però sempre estaran condicionats pel color del vestit i si lo teu és la personalitat i fora del comú, existeixen moltes altres opcions amb les que segur destacaràs.
  • Flors i mocadors. Aquests complementaris no posen d’acord a ningú, estimats i odiats a parts iguals, però el seu ús en part dependrà de l’estil del vestit escollit, alguns ho permeten i altres no, però el nuvi en aquest cas tindrà l’última paraula.

Esperem que aquests consells us ajudin a l’hora de triar el vostre vestit perfecte, amb el qual brillar i ser protagonistes el dia del vostre casament i recordar que a La Botiga Roba d’Home sempre us aconsellarem sobre tot això i us ajudarem a escollir la millor elecció per a tots vosaltres.

T’esperem, vine a veure’ns!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *